MenuLeft
MenuLeft
TopLeft   TopRight








BotLeft BotRight

راهبردهاي نوين در سامانه خدمات غذايي ( FSM ) براي کارکنان شناورهاي سطحي در نيروي دريايي کشو رهاي پيشرفته

دباغ مقدم, آراسب and ايرواني, شاهرخ and توتونچيان, محسن and توکليان, فرهاد (2011) راهبردهاي نوين در سامانه خدمات غذايي ( FSM ) براي کارکنان شناورهاي سطحي در نيروي دريايي کشو رهاي پيشرفته. In: اولین همایش سراسری دوسالانه طب پیشگیری و بهداشت دریایی بر روی شناورهای سطحی و زیر سطحی.

[img]
Preview
Text
Conference on Preventive Medicine and Public Health.page089.pdf

Download (502Kb) | Preview

Abstract

مطالعه بر روي غذاي کارکنان شناو رهاي سطحي در کشو رهاي پيشرفته بلافاصله بعد از اتمام جنگ جهاني دوم آغاز شد. مطالعات در آن زمان توصيه نمود که براي ارتقاي کيفيت مواد غذايي، به ويژه مواد غذايي فساد پذير، مديريت آماد آنها به صورت متمرکز و تحت نظر يک سازمان انجام شود. اين کار سبب کاهش هزين هها، کاهش تعداد انبا رهاي مورد نياز، تسهيل فرايند هاي آمادي و کمک به تطابق هر چه بيشتر مواد غذايي با استاندار دهاي نيروي دريايي شد. در سال هاي اخير )بعد از سال 2009 ( با توجه به تجارب بدست آمده از ساليان طولاني دريانوردي نظامي، برنامه هاي غذايي کارکنان شناور هاي سطحي کشور هاي پيشرفته تغ يير يافته است که اهم اين تغ ييرات عبارتند از: 1 پيش بيني نان هاي سبوس دار با کيفيت در برنامه غذايي کارکنان سطحي براي پيش گيري از ايجاد يبوست در طول سفر از 12 نوع مختلف )با تغ يير در طعم، نوع غله )گندم و جو و...( و غيره(. 2 پي شبيني انواع کلوچه، کي کهاي شوکولاتي ( Brownies ) و کي کهاي فنجاني ( Muffins ) در برنامه غذايي براي تغ يير احساس و تفکر کارکنان شناور از خدمت در خط مقدم ( Front Line ) به خدمت در منزل ( (Home Front 3 تغ يير برنامه غذايي از برنامه هاي هفتگي، ) 7 روزه(، نخست به برنام ههاي 14 روزه ( 14 Day Cycle Menu ) و سپس به برنام ههاي 21 روزه ( 21 Day Cycle Menu ) به اين معني که در طول 21 روز هيچ گونه وعده غذايي اصلي تکراري در برنامه غذايي کارکنان شناو رهاي سطحي وجود ندارد. اين تغ يير با هدف ارتقاي رضايتمندي در کارکنان نيروي دريايي ايجاد شده است

Item Type: Conference or Workshop Item (Paper)
Subjects: WA Public Health
Divisions: همایش ها و سمینارها > اولین همایش سراسری دوسالانه طب پیشگیری و بهداشت دریایی
Depositing User: editor3 Editor3 Editor3
Date Deposited: 25 Jul 2013 04:25
Last Modified: 25 Jul 2013 04:25
URI: http://eprints.ajaums.ac.ir/id/eprint/1100

Actions (login required)

View Item View Item
MenuLeft
Ajaums Repository is powered by EPrints 3 which is developed by the School of Electronics and Computer Science at the University of Southampton. More information and software credits.
EPrints Logo MenuLeft