MenuLeft
MenuLeft
TopLeft   TopRight








BotLeft BotRight

شناسايي علل بروز و شيوع بيمار يهاي مرتبط با غذا با تاکيد بر غذاهاي مورد استفاده در ساحل يا بر روي دريا

صفاري, حسين and موسويان, زهرا and سخنوري, فاطمه (2011) شناسايي علل بروز و شيوع بيمار يهاي مرتبط با غذا با تاکيد بر غذاهاي مورد استفاده در ساحل يا بر روي دريا. In: اولین همایش سراسری دوسالانه طب پیشگیری و بهداشت دریایی بر روی شناورهای سطحی و زیر سطحی.

[img]
Preview
Text
Conference on Preventive Medicine and Public Health.page092.pdf

Download (418Kb) | Preview

Abstract

مقدمه: بهداشت مواد غذايي شامل روش صحيح تماس با هر نوع ماده غذايي و آشاميدني و تمام ظروف و موادي است که براي تهيه، سرويس و مصرف آنها بکار مي رود ) 1(. مسموميت غذايي مواردي است که شخص بر اثر خوردن مواد غذايي آلوده و فاسد، دچار بيماري و احتمالا” مرگ شود.مسمومي تهاي غذايي بوسيله عوامل شيميايي و ميکروبي موجود در مواد غذايي به وجود مي آيد. علائم بيماري غالبا” خيلي شبيه به هم هستند. تهوع، استفراغ، دل درد، اسهال و سردرد از علائم مهم مسموميت مي باشد

Item Type: Conference or Workshop Item (Paper)
Subjects: WA Public Health
Divisions: همایش ها و سمینارها > اولین همایش سراسری دوسالانه طب پیشگیری و بهداشت دریایی
Depositing User: editor3 Editor3 Editor3
Date Deposited: 25 Jul 2013 04:25
Last Modified: 25 Jul 2013 04:25
URI: http://eprints.ajaums.ac.ir/id/eprint/1103

Actions (login required)

View Item View Item
MenuLeft
Ajaums Repository is powered by EPrints 3 which is developed by the School of Electronics and Computer Science at the University of Southampton. More information and software credits.
EPrints Logo MenuLeft