MenuLeft
MenuLeft
TopLeft   TopRight








BotLeft BotRight

بررسي تاثير دو پروبيوتيک لاکتوباسيلوس کازئي و بيفيدوباکتريوم آنگولاتوم بر رشد اشرشياکولاي در مواد غذايي

ذاکري, شاهين and عسکريان عمران, سعيده and متوليان, فرشيد and نجفي, کريم (2011) بررسي تاثير دو پروبيوتيک لاکتوباسيلوس کازئي و بيفيدوباکتريوم آنگولاتوم بر رشد اشرشياکولاي در مواد غذايي. In: اولین همایش سراسری دوسالانه طب پیشگیری و بهداشت دریایی بر روی شناورهای سطحی و زیر سطحی.

[img]
Preview
Text
Conference on Preventive Medicine and Public Health.page103.pdf

Download (509Kb) | Preview

Abstract

پروبيوتي کها باکتر يهاي مفيدي هستند که امروزه به فراواني در توليدات مواد غذايي از آنها استفاده مي شود و از طرف ديگر اشرشيا کولاي يکيا ز مهمترينب اکتر يهايب يماري زاي مرتبطب ا مواد غذايي است. در تحقيق حاضرب هب ررسيا ثرات مهاري لاکتوباسيلوس کازئي و بيفيدوباکتريوم آنگولاتوم بر رشد اشرشيا کولاي به صورت In vitro پرداخته شده است.

Item Type: Conference or Workshop Item (Paper)
Subjects: WA Public Health
Divisions: همایش ها و سمینارها > اولین همایش سراسری دوسالانه طب پیشگیری و بهداشت دریایی
Depositing User: editor3 Editor3 Editor3
Date Deposited: 25 Jul 2013 04:26
Last Modified: 25 Jul 2013 04:26
URI: http://eprints.ajaums.ac.ir/id/eprint/1112

Actions (login required)

View Item View Item
MenuLeft
Ajaums Repository is powered by EPrints 3 which is developed by the School of Electronics and Computer Science at the University of Southampton. More information and software credits.
EPrints Logo MenuLeft