ذاکري, شاهين and متوليان, فرشيد and نجفي, کريم (2011) تاثير اسانس گياه نعنا بر ماندگاري مواد غذايي در طول مدت نگهداري بر عليه باكتري Staphylococcus aureus. In: اولین همایش سراسری دوسالانه طب پیشگیری و بهداشت دریایی بر روی شناورهای سطحی و زیر سطحی.
|
Text
Conference on Preventive Medicine and Public Health.page104.pdf Download (464Kb) | Preview |
Abstract
اطلاع از ميزان تحمل يک ميکروارگانيسم نسبت به عوامل محيطي و آشنايي با تاثيرات هر يک از عوامل مزبور بر روي ميکروارگانيسم مورد نظر، به ما اين امکان را م يدهد تا با دستکاري اکولوژي ميکروبي بتوانيم به اهداف مختلفي از جمله افزايش ماندگاري مواد غذايي دست يابيم
Item Type: | Conference or Workshop Item (Paper) |
---|---|
Subjects: | WA Public Health |
Divisions: | همایش ها و سمینارها > اولین همایش سراسری دوسالانه طب پیشگیری و بهداشت دریایی |
Depositing User: | editor3 Editor3 Editor3 |
Date Deposited: | 25 Jul 2013 04:26 |
Last Modified: | 25 Jul 2013 04:26 |
URI: | http://eprints.ajaums.ac.ir/id/eprint/1113 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |