MenuLeft
MenuLeft
TopLeft   TopRight








BotLeft BotRight

تاثير اسانس گياه نعنا بر ماندگاري مواد غذايي در طول مدت نگهداري بر عليه باكتري Staphylococcus aureus

ذاکري, شاهين and متوليان, فرشيد and نجفي, کريم (2011) تاثير اسانس گياه نعنا بر ماندگاري مواد غذايي در طول مدت نگهداري بر عليه باكتري Staphylococcus aureus. In: اولین همایش سراسری دوسالانه طب پیشگیری و بهداشت دریایی بر روی شناورهای سطحی و زیر سطحی.

[img]
Preview
Text
Conference on Preventive Medicine and Public Health.page104.pdf

Download (464Kb) | Preview

Abstract

اطلاع از ميزان تحمل يک ميکروارگانيسم نسبت به عوامل محيطي و آشنايي با تاثيرات هر يک از عوامل مزبور بر روي ميکروارگانيسم مورد نظر، به ما اين امکان را م يدهد تا با دستکاري اکولوژي ميکروبي بتوانيم به اهداف مختلفي از جمله افزايش ماندگاري مواد غذايي دست يابيم

Item Type: Conference or Workshop Item (Paper)
Subjects: WA Public Health
Divisions: همایش ها و سمینارها > اولین همایش سراسری دوسالانه طب پیشگیری و بهداشت دریایی
Depositing User: editor3 Editor3 Editor3
Date Deposited: 25 Jul 2013 04:26
Last Modified: 25 Jul 2013 04:26
URI: http://eprints.ajaums.ac.ir/id/eprint/1113

Actions (login required)

View Item View Item
MenuLeft
Ajaums Repository is powered by EPrints 3 which is developed by the School of Electronics and Computer Science at the University of Southampton. More information and software credits.
EPrints Logo MenuLeft