MenuLeft
MenuLeft
TopLeft   TopRight








BotLeft BotRight

تأثير عوامل شيميايي بر مواد غذايي و آب، و راههاي محافظت از آن

صالحي وزيري, عليرضا and خاقاني, رامين and خوشوقتي, امير (2011) تأثير عوامل شيميايي بر مواد غذايي و آب، و راههاي محافظت از آن. In: اولین همایش سراسری دوسالانه طب پیشگیری و بهداشت دریایی بر روی شناورهای سطحی و زیر سطحی.

[img]
Preview
Text
Conference on Preventive Medicine and Public Health.page105.pdf

Download (510Kb) | Preview

Abstract

سابقه و هدف : منابع تأمين آب وغذا در طول تاريخ طي منازعات نظامي همواره در معرض خرابكاري و تهديد بوده است. اين اقدامات با هدف ايجاد وحشت و كشتار افراد نظامي و غير نظامي و در مواردي ايجاد بي ثباتي سياسي بوده است. آلودگي شيميايي آب شرب و غذا مي تواند باعث بروز بيمار يهاي مختلف در انسان، حيوانات و محصولات كشاورزي شود. از آنجا كه آب شرب، غذا و دارو به طور دائم مورداستفاده افراد نظامي و غير نظامي قرار مي گيرند، ميتوانند آسا نترين راه براي وارد نمودن مقادير كشنده يا ناتوان كننده از عوامل بيولوژيك باشند

Item Type: Conference or Workshop Item (Paper)
Subjects: WA Public Health
Divisions: همایش ها و سمینارها > اولین همایش سراسری دوسالانه طب پیشگیری و بهداشت دریایی
Depositing User: editor3 Editor3 Editor3
Date Deposited: 25 Jul 2013 04:26
Last Modified: 25 Jul 2013 04:26
URI: http://eprints.ajaums.ac.ir/id/eprint/1114

Actions (login required)

View Item View Item
MenuLeft
Ajaums Repository is powered by EPrints 3 which is developed by the School of Electronics and Computer Science at the University of Southampton. More information and software credits.
EPrints Logo MenuLeft