خواجه احمدي, ناهيد and رواني پور, معصومه (2011) مروري بر علل بروز بيماري هاي ناشي از مواد غذايي در کنار ساحل و بر روي دريا. In: اولین همایش سراسری دوسالانه طب پیشگیری و بهداشت دریایی بر روی شناورهای سطحی و زیر سطحی.
|
Text
Conference on Preventive Medicine and Public Health.page102.pdf Download (415Kb) | Preview |
Abstract
مقدمه: امروزه توجه به تنوع مواد غذايي هم راستا با سلامت آن بالاخص براي افرادي که دوره طولان يتري را بر روي دريا سپري م ينمايند مورد نظر مي باشد. جهت دستيابي به اين امر، نگهداري انواع مواد غذايي در کنار ساحل و يا در شناورها از اهميت خاصي برخوردار است چرا که در صورت عدم رعايت صحيح بهداشت و ايمني غذايي، منجر به بروز بيمار يهاي گوناگوني خواهد شد. بشر از دير باز با بيماري هايي مواجه بوده است كه از طريق مواد غذايي دربدن ايجاد مي شد هاند. بيمار يهاي ناشي از غذا شامل بيمار يهايي هستند كه ماهيت عفوني يا سمي داشته و توسط عواملي، از طريق غذا وارد بدن انسان مي شوند. اين بيمار يهاي مشکلات جدي در بيشتر کشورها ايجاد مي کنند؛ بطوريکه غذا، بعنوان عامل مشخص انتقال آلودگ يها تا ميزان 70 درصد بيان شده است. به همين منظور تحقيق حاضر با هدف بررسي علل بروز بيماري هاي ناشي از مواد غذايي در طي مراحل تهيه، توليد، طبخ، بسته بندي و مصرف آن در کنار ساحل و بر روي دريا انجام شد
Item Type: | Conference or Workshop Item (Paper) |
---|---|
Subjects: | WA Public Health |
Divisions: | همایش ها و سمینارها > اولین همایش سراسری دوسالانه طب پیشگیری و بهداشت دریایی |
Depositing User: | editor3 Editor3 Editor3 |
Date Deposited: | 25 Jul 2013 06:13 |
Last Modified: | 25 Jul 2013 06:13 |
URI: | http://eprints.ajaums.ac.ir/id/eprint/1120 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |