MenuLeft
MenuLeft
TopLeft   TopRight








BotLeft BotRight

بررسي تاثير دو پروبيوتيک لاکتوباسيلوس کازئي و بيفيدوباکتريوم آنگولاتوم بر رشد اشرشياکولاي در مواد غذايي

ذاکري, شاهين and عسکريان عمران, سعيده and متوليان, فرشيد and نجفي, کريم (2011) بررسي تاثير دو پروبيوتيک لاکتوباسيلوس کازئي و بيفيدوباکتريوم آنگولاتوم بر رشد اشرشياکولاي در مواد غذايي. In: اولین همایش سراسری دوسالانه طب پیشگیری و بهداشت دریایی بر روی شناورهای سطحی و زیر سطحی.

[img]
Preview
Text
Conference on Preventive Medicine and Public Health.page103.pdf

Download (509Kb) | Preview

Abstract

پروبيوتي کها باکتر يهاي مفيدي هستند که امروزه به فراواني در توليدات مواد غذايي از آنها استفاده مي شود و از طرف ديگر اشرشيا کولاي يکيا ز مهمترينب اکتر يهايب يماري زاي مرتبطب ا مواد غذايي است. در تحقيق حاضرب هب ررسيا ثرات مهاري لاکتوباسيلوس کازئي و بيفيدوباکتريوم آنگولاتوم بر رشد اشرشيا کولاي به صورت In vitro پرداخته شده است. در تحقيق حاضر بعد از کشت توامان لاکتوباسيلوس کازئي با 4 غلظت مختلف اشرشياکولاي ) الي 3 × 108 cfu/ml )و نيز بيفيدوباکتريوم آنگولاتوم باهمان غلظ تها )در 8 تكرار( در محيط MRS و انکوباسيون به مدت 48 ساعت محي طها از نظر رشد يا عدم رشد اشرشيا کولاي بررسي شدند. نتايج آماري حاکي از اين مطلب است که لاکتوباسيلوس کازئي و بيفيدوباکتريوم آنگولاتوم تاثير به سزايي در کاهش رشد اشرشيا کولاي دارند و رگرسيون خطي که توسط نرم افزار spss17 انجام گرديد روند خطي تاثير مهاري لاکتوباسيلوس کازئي و بيفيدوباکتريوم آنگولاتوم را در غلظ تهاي مختلف ثابت کرد. اثرات مهاري مشاهده شده احتمالا از طريق تغ يير در اسيديته و pH محيط مي باشد.ب را ساسن تايج تحقيق حاضر ميتوان چنينن تيجه گيري کرد که با استفاده از پروبيوتي کهايي نظير لاکتوباسيلوس کازئي و بيفيدوباکتريوم آنگولاتوم در صنايع غذايي م يتوان تا حد زيادي درگيري با پاتوژ نهاي روده اي را كاهش داد

Item Type: Conference or Workshop Item (Paper)
Subjects: WA Public Health
Divisions: همایش ها و سمینارها > اولین همایش سراسری دوسالانه طب پیشگیری و بهداشت دریایی
Depositing User: editor3 Editor3 Editor3
Date Deposited: 25 Jul 2013 06:13
Last Modified: 25 Jul 2013 06:13
URI: http://eprints.ajaums.ac.ir/id/eprint/1122

Actions (login required)

View Item View Item
MenuLeft
Ajaums Repository is powered by EPrints 3 which is developed by the School of Electronics and Computer Science at the University of Southampton. More information and software credits.
EPrints Logo MenuLeft