MenuLeft
MenuLeft
TopLeft   TopRight








BotLeft BotRight

بهداشت و امنيت غذا، استاندارد اماکن و تجهيزات مواد غذايي

گرايلي, سميرا (2011) بهداشت و امنيت غذا، استاندارد اماکن و تجهيزات مواد غذايي. In: اولین همایش سراسری دوسالانه طب پیشگیری و بهداشت دریایی بر روی شناورهای سطحی و زیر سطحی.

[img]
Preview
Text
Conference on Preventive Medicine and Public Health.page111.pdf

Download (505Kb) | Preview

Abstract

غذا از احتياجات اوليه هر انسان است که سهم عمده اي در سلامت جسمي و روحي وي ايفا مي نمايد. از طريق کنترل بهداشت اماکن تهيه و توليد مواد غذايي مي توان بسياري از شاخ صهاي سلامتي را کنترل نمود و سلامت و نشاط خود را حفظ نمود. مقاله حاضر که از نوع مروري مي باشد به بهانه بررسي استاندار دهاي بهداشتي اماکن و تجهيزات مواد غذايي در حوزه نيروي دريايي که گستره وسيعي از صنايع مانند شناورهاي سطحي )کشتي(، زير سطحي )زير دريايي(، سکوهاي دريايي و کليه صنايع مرتبط با دريا را در بر مي گيرد، مي باشد که در سه بخش مجزا به بيان آخرين استاندار دهاي موجود ملي وب ي نالملليا ماکن و تجهيزات مواد غذايي در اين حوزه م يپردازد که به صورت زير مورد بررسي قرار مي گيرد

Item Type: Conference or Workshop Item (Paper)
Subjects: WA Public Health
Divisions: همایش ها و سمینارها > اولین همایش سراسری دوسالانه طب پیشگیری و بهداشت دریایی
Depositing User: editor3 Editor3 Editor3
Date Deposited: 25 Jul 2013 06:14
Last Modified: 25 Jul 2013 06:14
URI: http://eprints.ajaums.ac.ir/id/eprint/1123

Actions (login required)

View Item View Item
MenuLeft
Ajaums Repository is powered by EPrints 3 which is developed by the School of Electronics and Computer Science at the University of Southampton. More information and software credits.
EPrints Logo MenuLeft