فرجادپور, حميد and عوض پور, عباس and محقق, روح الله (2011) بهداشت و امنيت غذا. In: اولین همایش سراسری دوسالانه طب پیشگیری و بهداشت دریایی بر روی شناورهای سطحی و زیر سطحی.
|
Text
Conference on Preventive Medicine and Public Health.page118.pdf Download (438Kb) | Preview |
Abstract
مقدمه: موضوع مقاله “ بهداشت و امنيت غذا در شناورهاي موجود در جزيره يكش از آذر ماه تا ديماه سال 1389 “ مي باشد. بهداشت اماكن غذايي آشپزخانه، خبازخانه، سالن غذاخوري، انبار مواد غذايي و سردخانه ها از مهمترين قسمتهايي مي باشد كه در بحث حفظ سلامت افراد و كاركنان شاغل در شناورها مطرح است.” 2 “ روش شناسي: روشهاي استفاده شده در جم عآوري اطلاعات و يافته به صورت ذيل بوده است: طرح پرسشنامه و مصاحبه چهره به چهره با متصديان و مسئولين تهيه و توزيع مواد غذايي و همچنين بازديدحضوري ازاماكن و آشپزخانه و خبازخان ههاي تهيه كننده مواد غذايي براي كاركنان و افراد شاغل بر روي تعدادي شناور صورت گرفته است. از رو شهاي ديگر استفاده شده در اين مطالعه انجام آزمايشات روتين و نوب هاي كاركنان و نمونه برداري از آب شرب، موادغذايي خام و طبخ شده مي باشد
Item Type: | Conference or Workshop Item (Paper) |
---|---|
Subjects: | WA Public Health |
Divisions: | همایش ها و سمینارها > اولین همایش سراسری دوسالانه طب پیشگیری و بهداشت دریایی |
Depositing User: | editor3 Editor3 Editor3 |
Date Deposited: | 25 Jul 2013 06:14 |
Last Modified: | 25 Jul 2013 06:14 |
URI: | http://eprints.ajaums.ac.ir/id/eprint/1129 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |