MenuLeft
MenuLeft
TopLeft   TopRight








BotLeft BotRight

تغذيه در مناطق عملياتي

توکليان, فرهاد and دباغ مقدم, آراسب (2011) تغذيه در مناطق عملياتي. In: اولین همایش سراسری دوسالانه طب پیشگیری و بهداشت دریایی بر روی شناورهای سطحی و زیر سطحی.

[img]
Preview
Text
Conference on Preventive Medicine and Public Health.page119.pdf

Download (507Kb) | Preview

Abstract

خوردن غذاي کافي و تاَمين نيازهاي تغذي هاي در طول زندگي موجب سلامتي انسان گرديده و براي همه افراد در زندگي اهميت فراواني دارد.غذاي کارکنان نظامي در اماکن غذاخوري پادگانهاي نظامي و نيز در طول هر گونه عمليات نظامي بصورت جيره غذايي عرضه مي گردد.در شرايط عملياتي انتخاب غذا محدود شده و جيره هاي نظامي موجود در طول ماَموريت جايگزين غذا مي شود.تحقيقات نشان داده است که در اين شرايط ميزان دريافت انرژي 500 - 2000 کيلو کالري کاهش دارد که اين امر موجب کاهش وزن نظاميان و در نتيجه کاهش کارآيي جسمي و فکري آنها خواهد شد.در اين مقاله انواع جير ههاي مصرفي در مناطق عملياتي، عواملي که بر مصرف آنها تاَثير مي گذارد و همچنين پيشنهادات و راه کارهاي افزايش کمي و کيفي آنها توضيح داده شده است

Item Type: Conference or Workshop Item (Paper)
Subjects: WA Public Health
Divisions: همایش ها و سمینارها > اولین همایش سراسری دوسالانه طب پیشگیری و بهداشت دریایی
Depositing User: editor3 Editor3 Editor3
Date Deposited: 25 Jul 2013 06:14
Last Modified: 25 Jul 2013 06:14
URI: http://eprints.ajaums.ac.ir/id/eprint/1130

Actions (login required)

View Item View Item
MenuLeft
Ajaums Repository is powered by EPrints 3 which is developed by the School of Electronics and Computer Science at the University of Southampton. More information and software credits.
EPrints Logo MenuLeft