MenuLeft
MenuLeft
TopLeft   TopRight








BotLeft BotRight

اثر ضد ميکروبي اسانس آويشن شيرازي بر E.coli O157: H7 درگوشت چرخکرده گوساله در طي نگهداري در دماي يخچالي به منظور جايگزيني با نگهدارندههاي شيميايي و تامين سلامت مصرف کنندگان

نوري, نگين and هررکني, نورد and آخوندزاده بستي, افشين and ميثاقي, علي and دباغ مقدم, آراسب and يحيي رعیت, رامک and قنبري سقرلو, نسطونا (2011) اثر ضد ميکروبي اسانس آويشن شيرازي بر E.coli O157: H7 درگوشت چرخکرده گوساله در طي نگهداري در دماي يخچالي به منظور جايگزيني با نگهدارندههاي شيميايي و تامين سلامت مصرف کنندگان. مجله علمي پژوهشي د انشگاه علوم پزشكي ارتش- شماره 3- پاییز 1391.

[img] Text
JAUMS_No_39_Latin_02.doc

Download (27Kb)
[img] Text
JAUMS_No_39_Farsi_02.doc

Download (32Kb)
[img]
Preview
Text
JAUMS_No_39_02.pdf

Download (593Kb) | Preview

Abstract

سابقه و هدف: امروزه مصرفکنندگان مواد غذايي آگاهي بيشتري در مورد اثرات ناخواسته نگهدارندههاي شيميايي دارند تاکنون در مورد اثر آويشن شيرازي (Zataria multiflora Boiss) بر E.coli O157: H7 در گوشت چرخکرده تحقيق چنداني نشده است. اين پژوهش با هدف بررسي اثر آويشن شيرازي بر رشد باکتري اشريشياکلي انجام شد

Item Type: Article
Subjects: WA Public Health
Divisions: مجلات دانشگاه > مجله علمی پژوهشی علوم پزشکی ارتش
Depositing User: editor3 Editor3 Editor3
Date Deposited: 14 Aug 2013 03:14
Last Modified: 14 Aug 2013 03:14
URI: http://eprints.ajaums.ac.ir/id/eprint/1399

Actions (login required)

View Item View Item
MenuLeft
Ajaums Repository is powered by EPrints 3 which is developed by the School of Electronics and Computer Science at the University of Southampton. More information and software credits.
EPrints Logo MenuLeft