MenuLeft
MenuLeft
TopLeft   TopRight








BotLeft BotRight

نقش پروبيوتيكها در سلامت

مرسلی, پريسا (2012) نقش پروبيوتيكها در سلامت. مجله دانشکده پیراپزشکی علوم پزشکی ارتش- تابستان 87.

This is the latest version of this item.

[img]
Preview
Text
journal of paramedicine faculty No.5_split_5.pdf

Download (1232Kb) | Preview

Abstract

سابقه و هدف: دردهه اخیر شاهد تغییرات چشمگیری دردرک نقش غذاها در ارتقاي سطح سلامت انسا نها مي باشیم. تحقیقات علمی ازبررسی نقش غذا به عنوان منبع انرژی ونقش ساختمانی در بدن به بررسی فعالیت بیولوژیکی غذاها در ارگا نهاي مختلف تغییرجهت داده است. کارآیی مواد غذایی حاوی پروبیوتیک ها، فیبرهای قابل هضم، اسیدهای چرب غیراشباعی امگا 3، اسید لینولئیک، آنتی اکسیدا نهاي گیاهی، ویتامین ها و مواد معدنی، بعضی پروتئی نها، پپتیدها و اسیدهای آمینه و فسفولیپیدها در حفظ و ارتقاي سلامت انسان به اثبات رسیده است. مطالعات اپيدميولوژيكي نشان داده است كه مصرف غذاهاي فعال سبب كاهش خطر ابتلا به سرطان، بهبود سلامت قلب، تحريك سيستم ايمني، كاهش علايم يائسگي، بهبود سلامت دستگاه هاي گوارش و ادراري، بروز اثرات ضدالتهابي، ضدم كيروبي و ضدويروسي، كاهش فشارخون، كاهش خطر ابتلا به استئوپروز و جلوگيري از افزايش وزن و چاقي مي شود. پیشرفت هاي علمی و دستیابی به نتایج قابل توجه سبب گردیده تا مصرف کنندگان نیز به نقش غذاها در بهبود کیفیت زندگی، طول عمر و پیشگیری از بیماری هاي سرطان، قلبی و عروقی و استئوپروز و حتی جلوگیری از پیشرفت مراحل این بیمار یها علاقهمند شوند.

Item Type: Article
Subjects: WA Public Health
Divisions: مجلات دانشگاه > مجله دانشکده پیراپزشکی علوم پزشکی ارتش
Depositing User: editor3 Editor3 Editor3
Date Deposited: 14 Aug 2013 03:25
Last Modified: 17 Sep 2013 07:15
URI: http://eprints.ajaums.ac.ir/id/eprint/1494

Available Versions of this Item

Actions (login required)

View Item View Item
MenuLeft
Ajaums Repository is powered by EPrints 3 which is developed by the School of Electronics and Computer Science at the University of Southampton. More information and software credits.
EPrints Logo MenuLeft