MenuLeft
MenuLeft
TopLeft   TopRight








BotLeft BotRight

معرفی دی متیل آمین اتانول ( DMAE ) و اهمیت تغذیه ای آن در حالت فیزیولوژیک و پاتوفیزیولوژیک

گرگانی فیروزجایی, ستار (2009) معرفی دی متیل آمین اتانول ( DMAE ) و اهمیت تغذیه ای آن در حالت فیزیولوژیک و پاتوفیزیولوژیک. مجله دانشکده پیراپزشکی علوم پزشکی ارتش- پاییز و زمستان 88.

[img]
Preview
Text
journal of paramedicine faculty No.7_split_5.pdf

Download (284Kb) | Preview

Abstract

ب هطور طبیعی دی متیل آمین اتانول در غذاهای دریایی از جمله ماهی های ساردین و سالمو نها یافت می شود و در انسان به مقدار کم در مغز تولید می شود دارای نقش درمانی برای اختلال روانی، افزایش حافظه، اختلال یادگیری و بیش فعالی می باشد. در سیستم عصبی برای درمان آلزایمر و اس یکزوفرنی مورد استفاده قرار می گیرد. نق شهای فوق را به پیش ساز کولین و استیلک‌ولین )نوروترنسمیتر عصبی( بودن آن نسبت می دهند. اخیراً نقش های مهمي در بافت های غیر عصبی از قبیل پوست برای DMAE قائل شده اند که به دنبال شناخته شدن عملکرد استیل کولین به عنوان فاکتور اتوکرین و پاراکرین تنظیم کننده فعالیت پایه سلولی از قبیل میتوز، تمایز، تماس سلولی و شکل گیری اسکلت سلولی، حاصل شده است. این ایده ها با اعتقاد بر اینکه DMAE پیش ساز استیل کولین بوده و استیل کولین ب هعنوان نوروترنسمیترموضعی یا سایتوکاین در باف تهای غیر عصبی عمل میک‌ند قوت یافته و در حال حاضر به عنوان مکم لهای غذایی جهت افزایش حافظه و ضد پیری مورد استفاده قرار می گیرد

Item Type: Article
Subjects: WA Public Health
Divisions: مجلات دانشگاه > مجله دانشکده پیراپزشکی علوم پزشکی ارتش
Depositing User: editor3 Editor3 Editor3
Date Deposited: 20 Aug 2013 07:54
Last Modified: 17 Sep 2013 07:29
URI: http://eprints.ajaums.ac.ir/id/eprint/1516

Actions (login required)

View Item View Item
MenuLeft
Ajaums Repository is powered by EPrints 3 which is developed by the School of Electronics and Computer Science at the University of Southampton. More information and software credits.
EPrints Logo MenuLeft