MenuLeft
MenuLeft
TopLeft   TopRight








BotLeft BotRight

ارتباط بین میزان تری گلیسیرید سرم بعد از صرف غذا (Postprandial TG) با بیماری عروق کرونر قلب (CAD)

منوچهری, محمد (2015) ارتباط بین میزان تری گلیسیرید سرم بعد از صرف غذا (Postprandial TG) با بیماری عروق کرونر قلب (CAD). PhD thesis, دانشگاه علوم ‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍پزشکی ارتش.

[img] Text
ارتباط بین میزان تری گلیسیرید سرم بعد از صرف غذا (Postprandial TG) با بیماری عروق کرونر قلب (CAD).docx

Download (12Kb)

Abstract

چکیده مقدمه: بیماری عروق کرونر مهمترین علت مرگ و میر در دنیا محسوب می گردد و لذا شناسایی عوامل موثر در ایجاد آن و میزان تأثیر هر یک از آنها از اهمیت بسزایی برخوردار است. بر همین اساس در این مطالعه به بررسی ارتباط بین میزان تری گلیسیرید سرم بعد از صرف غذا (Postprandial TG) با میزان ابتلا به بیماری عروق کرونر (CAD) تشخیص داده شده با آنژیوگرافی در مراجعه کنندگان به بیمارستان 502 ارتش در سال 1394 پرداخته شد. روش مطالعه: در این مطالعه مشاهده ای که به صورت تحلیلی مورد شاهدی انجام شد، تعداد 80 نفر شامل 40 بیمار(کادر ارتشی آقا) مبتلا به بیماری عروق کرونر (CAD) تشخیص داده شده با آنژیوگرافی در مراجعه کنندگان به بیمارستان ارتش و 40 نفر بدون ابتلا به بیماری عروق کرونر مورد بررسی قرار گرفتند که یک نوبت تری گلیسیرید سرم ناشتا (fasting TG) و تری گلیسیرید سرم بعد از صرف غذا (postprandial TG) را 4 ساعت بعد از وعده غذایی استاندارد را در آنها چک می کنیم یافته ها: در این مطالعه مشاهده گردید که میانگین تری گلیسرید ناشتا و بعد از صرف غذا به میزان معناداری در گروه دچار CAD بالاتر از گروه شاهد بود (P=0.001) و اندازه گیری تری گلیسیرید بعد از صرف غذا نسبت به تری گلیسرید ناشتا، در بیماری عروق کرونر، حساسیت بیشتری دارد. نتیجه گیری: در مجموع، مطالعه ی ما نشان داد که انداره گیری سطح بالای تری گلیسرید بعد از غذا نسبت به تری گلیسرید ناشتا، در بیماری عروق کرونر با ارزش تر می باشد. واژه های کلیدی: بیماری عروق کرونر، تری گلیسرید بعد از غذا ، تری گلیسرید ناشتا

Item Type: Thesis (PhD)
Subjects: Research Plan
Depositing User: ePrint Admin Admin
Date Deposited: 19 Jan 2016 11:15
Last Modified: 19 Jan 2016 11:15
URI: http://eprints.ajaums.ac.ir/id/eprint/3478

Actions (login required)

View Item View Item
MenuLeft
Ajaums Repository is powered by EPrints 3 which is developed by the School of Electronics and Computer Science at the University of Southampton. More information and software credits.
EPrints Logo MenuLeft