MenuLeft
MenuLeft
TopLeft   TopRight








BotLeft BotRight

در برنامه ایمنی آب آشامیدنی (HACCP) سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحران

موسویان, زهرا and صفاری, حسین and فارسی, حسین and فتحی, فاطمه (2013) در برنامه ایمنی آب آشامیدنی (HACCP) سیستم تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحران. In: همایش ملي دوسالانه طب پیشگیری ، بهداشت، امداد و درمان دریایی برروی شناورهای سطحی و زیر سطحی.

[img]
Preview
Text
maghalat44.page052.pdf

Download (514Kb) | Preview

Abstract

تامین آب سالم و بهداشتی از نیازهای اساسی افراد هر اجتماعی محسوب م یگردد وتنها با مدیریت پیشگیرانه و جامع (Hazard HACCP در برنامه ایمنی آب آشامیدنی مانند سیستم امكان پذیر خواهد بود. Analysis Critical Control Point) یك سیستم كنترل فرایند پذیرفته شده بین المللی است HACCP كه شامل تشخیص و تعیین خصوصیات عوامل خطرساز بر روی محصول مورد فرایند و پیش بینی و اجراء اقدامات كنترلی جهت نگهداری و حفظ كیفیت مطلوب محصول در طول فرایند تولید از منبع تا نقطه مصرف است.

Item Type: Conference or Workshop Item (Other)
Subjects: WA Public Health
Divisions: Faculty of Medicine, Health and Life Sciences > School of Medicine
Depositing User: Editor2 Editor2 Editor2
Date Deposited: 20 Jul 2013 05:21
Last Modified: 20 Jul 2013 05:21
URI: http://eprints.ajaums.ac.ir/id/eprint/763

Actions (login required)

View Item View Item
MenuLeft
Ajaums Repository is powered by EPrints 3 which is developed by the School of Electronics and Computer Science at the University of Southampton. More information and software credits.
EPrints Logo MenuLeft