MenuLeft
MenuLeft
TopLeft   TopRight








BotLeft BotRight

ارزشیابی و درجه بندی سامانه های غذایی در نیرو های مسلح

برنجی, محسن (2013) ارزشیابی و درجه بندی سامانه های غذایی در نیرو های مسلح. In: دومين همایش ملي دوسالانه طب پیشگیری ، بهداشت، امداد و درمان دریایی برروی شناورهای سطحی و زیر سطحی.

[img]
Preview
Text
maghalat44.page167.pdf

Download (476Kb) | Preview

Abstract

اهمیت تامین نیازهای غذایی در حفظ سلامتی و ارتقا سطح دفاعی بدن در طول زندگی برکسی پوشیده نبوده، از آنجایی که داشتن نیروی انسانی سالم وبا نشاط به عنوان یکی از اصلی ترین الزامات در توسعه و پیشرفت کشور محسوب میشود و این امر میتواند آمادگی رزمی و توان دفاعی نیروهای مسلح را افزایش دهد. بدین منظور سرمایه گذاری در بخش تغذیه نیروهای نظامی نقش عمده در سلامت ایشان ایفا می نماید و در این راستا نحوه تهیه و طبخ غذا، نهادینه کردن و بهینه نمودن فرایند تغذیه سالم از اصول یترین اقدامات میباشد

Item Type: Conference or Workshop Item (Other)
Subjects: WA Public Health
Divisions: Faculty of Medicine, Health and Life Sciences > School of Medicine
Depositing User: Editor2 Editor2 Editor2
Date Deposited: 21 Jul 2013 03:43
Last Modified: 21 Jul 2013 03:43
URI: http://eprints.ajaums.ac.ir/id/eprint/943

Actions (login required)

View Item View Item
MenuLeft
Ajaums Repository is powered by EPrints 3 which is developed by the School of Electronics and Computer Science at the University of Southampton. More information and software credits.
EPrints Logo MenuLeft