خوشوقتی, امیر and نکوزاد, نیلوفر (2012) ارتباط بین مصرف ماهی و جلوگیری از بروز سرطان. In: دومین کنگره طب هوافضا و زیر سطحی.
|
Text
HavaFaza_Booklet_NewChanged.page184.pdf Download (237Kb) | Preview |
Abstract
مقدمه: سرطان از معضلات بشر و جامعه پزشکی محسوب م یشود و از شایعترین علل مرگ و میر انسان در سرتاسر دنیا می باشد. بنظر می رسد رژیم غدایی، عامل مهمی در بروز سرطان باشد. ماهی که منبع ایده آلی از اسیدهای چرب با زنجیره دراز )اجزای مهم غشاهای سلولی( است بخشی از رژیم غذایی بسیاری از مردم در سراسر دنیا می باشد. گزارش شده است که این اسیدهای چرب با زنجیره دراز می توانند موتاسیونها را مهار نمایند، مانع از رشد سلولی شوند، و آپوپتوز سلولی را تشدید کنند و در نتیجه، خطر بروز سرطان را کاهش دهند. مطالعات اپیدمیولوژیک درباره ارتباط بین مصرف ماهی و سرطان انجام شده است لیکن نتایج قاطعی بدست نیامده است
Item Type: | Conference or Workshop Item (Other) |
---|---|
Subjects: | WA Public Health |
Divisions: | Faculty of Medicine, Health and Life Sciences > School of Medicine |
Depositing User: | editor3 Editor3 Editor3 |
Date Deposited: | 21 Jul 2013 05:52 |
Last Modified: | 21 Jul 2013 05:52 |
URI: | http://eprints.ajaums.ac.ir/id/eprint/972 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |