MenuLeft
MenuLeft
TopLeft   TopRight








BotLeft BotRight

ارتباط بین مصرف ماهی و جلوگیری از بروز سرطان

خوشوقتی, امیر and نکوزاد, نیلوفر (2012) ارتباط بین مصرف ماهی و جلوگیری از بروز سرطان. In: دومین کنگره طب هوافضا و زیر سطحی.

[img]
Preview
Text
HavaFaza_Booklet_NewChanged.page184.pdf

Download (237Kb) | Preview

Abstract

مقدمه: سرطان از معضلات بشر و جامعه پزشکی محسوب م یشود و از شایعترین علل مرگ و میر انسان در سرتاسر دنیا می باشد. بنظر می رسد رژیم غدایی، عامل مهمی در بروز سرطان باشد. ماهی که منبع ایده آلی از اسیدهای چرب با زنجیره دراز )اجزای مهم غشاهای سلولی( است بخشی از رژیم غذایی بسیاری از مردم در سراسر دنیا می باشد. گزارش شده است که این اسیدهای چرب با زنجیره دراز می توانند موتاسیونها را مهار نمایند، مانع از رشد سلولی شوند، و آپوپتوز سلولی را تشدید کنند و در نتیجه، خطر بروز سرطان را کاهش دهند. مطالعات اپیدمیولوژیک درباره ارتباط بین مصرف ماهی و سرطان انجام شده است لیکن نتایج قاطعی بدست نیامده است

Item Type: Conference or Workshop Item (Other)
Subjects: WA Public Health
Divisions: Faculty of Medicine, Health and Life Sciences > School of Medicine
Depositing User: editor3 Editor3 Editor3
Date Deposited: 21 Jul 2013 05:52
Last Modified: 21 Jul 2013 05:52
URI: http://eprints.ajaums.ac.ir/id/eprint/972

Actions (login required)

View Item View Item
MenuLeft
Ajaums Repository is powered by EPrints 3 which is developed by the School of Electronics and Computer Science at the University of Southampton. More information and software credits.
EPrints Logo MenuLeft